De Kamers

De Vide en De Loft zijn twee afzonderlijke gastenverblijven van elk ongeveer 40 – 45 m2 met ieder een eigen ingang en bevinden zich in het achterhuis. De ruimtes zijn voor korte of langere tijd te huur. De Vide en De Loft, zijn onlangs geheel gerenoveerd waarbij we de oude elementen die in het pand aanwezig waren hebben gecombineerd met de luxe van deze tijd.

De Loft

De Loft is op de 3e verdieping van het achterhuis. Vanaf het dakterras is een panorama zicht over Breda en het Wilhelminapark.

Faciliteiten: volledig ingerichte keuken  met vaatwasser, koelkast,4 pits inductiekookplaat, combi-magnetron, Nespresso koffie apparaat, waterkoker. TV met internet, WiFI, vast internet via kabel 2 persoons boxspring bed en slaapbank voor 3e persoon. De Loft heeft eigen sanitair met aparte toilet, badkamer met douche en wastafel.

Beide kamers zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

De Vide

De Vide bevindt zich op de 1e en 2e verdieping. Deze kamer grenst aan de tuin waarbij u s’ochtends wakker wordt  in  de ochtendzon en met de geluiden van de vogels die logeren in onze tuin.

Faciliteiten: volledig ingerichte keuken  met vaatwasser, koelkast, 4 pits inductiekookplaat, combi-magnetron, Nespresso koffie apparaat, waterkoker, TV met internet, WiFI, vast internet via kabel, 2 persoons boxspring bed en slaapbank voor 3e persoon. De Vide heeft een bad met apart een douche en wastafel

Beide kamers zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.