Te doen in Breda

Breda is jaarlijks het toneel van een flink aantal grote en bijzondere evenementen, hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze publiekstrekkers. Voor data en meer informatie verwijzen wij u door naar de VVV van Breda.

RoodharigenDag

Breda Jazzfestival
Vier dagen vanaf Hemelvaart verandert Breda in één groot Jazzpodium dat in het teken staat van de jazz en allerlei aanverwante stijlen.

Dancetour Breda
Dancetour is een gratis landelijke dance evenement in 12 steden in Nederland.

Smaakvol Breda
Toprestaurateurs en andere culinaire bedrijven uit Breda en omgeving presenteren zich in sfeervolle tenten op het Chassépark.

Breda Future+ Toptennistoernooi
Tijdens Breda Future+ spelen internationale tennistalenten om punten voor de wereldranglijst. Breda Future is verkozen tot beste future-toernooi ter wereld!

Breda Live
Breda Live brengt vrienden samen en laat je genieten van de beste live acts in een sfeer die Brabantse gezelligheid ademt! Het is een popfestival met optredens van topartiesten.

Breda in concert
Een uniek evenement voor echte liefhebbers van de Nederlandstalige muziek. Een plek waar Brabant samenkomt om te genieten, te feesten en heerlijk mee te zingen op de bekendste Nederlandstalige hits!

Radio 538 Koningsdag
Ieder jaar met Koningsdag opent Breda haar deuren voor het grootste Koningsdagsfeest van het land, op steenworp afstand van het Stadslogement Breda.

Redhead Days
Duizenden roodharigen uit meer dan vijftig landen overspoelen Breda.

BredaPhoto
Experimenteel, veelzijdig en vernieuwend foto-evenement met als thema ‘Songs From the Heart’.

Breda Barst
Breda Barst is het enige gratis popfestival van Breda in de open lucht en het laatste van het zomerseizoen in Nederland.

Amgen Singelloop Breda
Een bijzonder hardloopevenement langs de Bredase singels.